TOP 5 nejlepších momentů Chucka Norisse

Hodnocení videa
0% (0 hlasů)

Chuck Norris patří mezi legendy akční kinematografie. Jím ztvárněné postavy nikdy nepřebíjí a přitom své nepřátele dokáží zasypat drtivou palbou. Smrtící zbraní se pak stává úplně vše, čeho se jen dotkne. A stane-li se, že někoho rovnou nezabije, rozhodně jej alespoň pořádně zkope.

5. místo: Souboj z filmu Osamělý vlk McQuade

Chukovi kolegové jsou v průšvihu. To slavný kovboj a ranger nemůže nechat jen tak. Oproti svým zvyklostem se však banditům vzdává. Jenže co se vám tak může stát, když zajmete Chucka Norrise?

Po několika hmatech a chvatech přichází krásná ukázka Chuckových střeleckých kvalit. Chuck od boku kropí úplně vše co se hýbe a nikdy nemine. Bandita pak může litovat, že kdy pomyslel na zajetí Chucka Norrise.

4. místo: Souboj s Bruce Leem ve filmu Cesta Draka

Za zmínku určitě stojí i jedna z prvních rolí Chucka Norrise. Souboj s Bruce Leem se dostal i do našeho žebříčku soubojů asijských bojových umění. Chuck Norris v této scéně dokazuje, že karate opravdu ovládá.

V souboji však přichází o část své bohaté hrudní pokrývky. A na konci dokonce umírá. Tento film je jediný v historii kinematografie, kdy je tento superhrdina poražen a umírá.

3. místo: Delta Force 2 – Kolumbijská spojka

Chuck Norris je v roli plukovníka Scotta McCoye pověřen likvidací kolumbijské mafie. Její šéf Ramon Coto se ho snaží uplatit. Ale ruku na srdce… Uplatit Chucka Norrise?  

Jenže Chuck si s obchodníkem jenom hraje. Bez problému se vrhá za ním. A mafiána na poslední chvíli zachraňuje. Chuck má prostě svoje způsoby, jak říct ne.

2. místo: Expendables 2

Tým Silvestra Stalloneho má další krušné ráno. Ještě ani nedopili kávu a už jsou napadeni silnou jednotkou povstalců. Útočníci mají ve výzbroji dokonce tank. Nepřátelé jsou ve velké přesile a nevypadá to vůbec dobře.

Jenže kdosi spustí mohutnou palbu z boku. A během chvíle útočníky zmasakruje. Kdo ale disponuje takovou palebnou silou? Na scénu přichází Chuck Norris. A ten rád pracuje sám.

1. místo: Finální souboj ve filmu Invaze USA

Bývalý agent CIA Matt Hunter (met hantr) se chystá utkat s hlavním záporákem. V cestě mu však stojí jeho zabijáci. Ty zlikviduje jedinou krátkou dávkou nad jejíž kadencí zůstává rozum stát.

Přeživší pak dorazí nožem. Na scénu nastupuje úhlavní nepřítel, terorista Rostov. Z přestřelky se vyvine pěstní souboj jenže to je Chuckova specialita.

Rostov tak bere do rukou jedinou zbraň, která by mohla Chucka Norisse alespoň trochu ohrozit. Bazuku … Jenže… zabít Chucka Norrise? Naivní představa.

TOPlist
-7