TOP 10 nejvíce sexy zadečků ve filmu

Hodnocení videa
89% (7 hlasů)

Film je často přehlídkou těch nejkrásnějších ženských těl. My jsme se dnes zaměřili na jednu konkrétní partii. A potěšíme dolňáky. Podívejte se na náš žebříček nejvíce sexy zadečků ve filmu.

10. místo Jessica Biel ve filmu Když si Chuck bral Larryho (Dennis Dugan, 2007)

Promočená právnička Alex se převléká před Chuckem, v domnění, že její klient je gay. Ten ovšem homosexuální vztah s kamarádem pouze předstírá kvůli pojistce a obnažené tělo půvabné Alex s jejich případem pěkně zatřese.

9. místo Goldie Hawn ve filmu Cez palubu (Garry Marshall, 1987)

Když arogantní dáma Joanna ztratí paměť, truhlář Dean se začne pohotově vydávat za jejího manžela. Může si tak vychutnat nejen život v luxusu, o kterém se mu dříve nesnilo, ale také pohled na dokonalou postavu nic netušící krásky.

8. místo Demi Moore ve filmu Striptýz (Andrew Bergman, 1996)

Demi Moore ve své slavné roli Erin Grantové, zoufalé matky, která se ve snaze o peníze na odvolací řízení zaměstná jako striptérka. Do našeho žebříčku jsme vybrali soukromé představení pro kongresmena Davida Dilbecka, kterého ztvárnil Burt Reynolds.

7. místo Brie Larson ve filmu Blissovy trampoty (Michael Knowles, 2001)

35-letý Morris Bliss po smrti své matky dokonale odstřihl své emoce, které ale opět rozproudí osmnáctiletá dcera jeho bývalého spolužáka.

6. místo Loryn Locklin ve filmu Takový je byznys (Arthur Hiller, 1990)

Uprchlý vězeň Jimmy Dworski se na své šílené cestě na vysněný baseballový zápas seznámí s krásnou Jewel. Ta předvede svoji krásu v černých bikinách, jelikož se právě chystá skočit do bazénu.

5. místo Linda Kozlowski ve filmu Krokodýl Dundee (Peter Faiman, 1986)

Mike Dundee je pořádný drsňák, v australské buši snad neexistuje nic, co by ho vyvedlo z míry. Tedy kromě ctižádostivé newyorské reportérky Sue, jejíž figura v titěrných plavkách ho doslova ohromí.

4. místo Gwyneth Paltrow ve filmu Těžce zamilován (Peter a Bobby Farrelly, 2001)

Povrchní blbec Hal se díky hypnóze zamiluje do obézní Rosemary. Po vytrvalém randění se dvojice konečně ocitá v ložnici, kde Rosemary předvádí vzušující striptýz.

3. místo Natalie Portman nahá ve filmu Na dotek (Mike Nichols, 2004)

Natalie Portman jako striptérka Alice (elis) se v této scéně předvádí ve žhavém čísle pro náhodného návštěvníka klubu Larryho. Za nás bronzová medaile.

2. místo Jamie Lee Curtis v Pravdivé Lži (James Cameron, 1994)

Kvůli podezření z nevěry se zvláštní agent Harry Tasker a jeho manželka Helen dostanou do pěkně zamotané situace. Helen dostane úkol předvést tajemnému muži striptýzový tanec a netuší pritom, že je to její vlastní manžel.

Schwarznegger původně Jamie Lee Curtis pro tuhle roli nechtěl, přesvědčil ho až režisét Cameron, který kvality herečky skvěle odhadl. Mimochodem upadnutí herečky, ani Arnoldova reakce nebyli hrané.

  1. 1. místo Jessica Alba ve filmu Do hlubiny (John Stockwell, 2005)

V úvodní scéně filmu plave krásná Sam s přítelem v azúrovém moři. Divák si tak může vychutnat dechberoucí pohled na podmořský svět. A krásnou Jessicu, která tímto výkonem obsazuje první místo.


Kategorie: Filmové zajímavosti

Témata: sexy, zadečky

Celebrita: Demi Moore

Fandím
11 fanoušků
Nesnáším
1 antifanoušek
TOPlist
-7