TOP 5 nejkrásnějších hollywoodských hereček 2016

Hodnocení videa
83% (3 hlasů)

V roce 2016 zazářily jak stálice hollywoodského nebe, tak krásky, které český divák, až tak dobře nezná. V následujícím řebříčku se podíváme na nejkrásnější hollywoodské herečky roku 2016.

5. místo – Megan Fox

(Želvy Ninja 2, režie: Dave Green)


Hvězda Transformers Megan Fox se v loňském roce představla pouze v jednom filmu, a tím bylo pokračování akčního nářezu se zmutovanými želvími bojovníky. Nicméně, i tohle bohatě stačí na to, aby zůstala na výsluní.

Megan coby reportérka April O´Neillová se tak znovu vydává po boku zelených kamarádů k záchraně New Yorku, a opět odvede pořádný kus práce.

Kromě odhalení speciálního mutagenu se prokáže i jako cenná spojenkyně v boji s obávaným emzákem Krangem. A také konečně očistí pověst hlavních hrdinů.

No a pokud váháte, zda si Megan Fox šesté místo zaslouží, následující „catwalk“ Vás snad přesvědčí.  

4. místo – Jennifer Lawrence

(X-Men Apokalypsa, režie: Bryan Singer)

(Pasažéři, režie: Morten Tyldum)


Americká superstar Jennifer Lawrence se probojovala mezi filmovou elitu v roce 2011, a od té doby neuplynul rok, aníž by nehrála v nějakém blockbusteru.

Takže není velkým překvapením, že v posledních dvou letech se z ní stala nejlépe placená herečka Hollywoodu.

V minulém roce jsme ji mohli vidět v roli Raven, jež v čele týmu mladých X-Menů zachraňuje lidstvo před úplným zánikem.

No a zdá se, že sfi-ci žánr tuhle krásnou blondýnku baví a role záchrankyně evidentně taky. Ve snímku Pasažéři s Chrisem Prattem odvrací katastrofu vesmírné lodi s pěti tisíci spícími pasažéři na palubě.

3. místo – Scarlett Johansson

(Captain America: Občanská válka, režie: Anthony Russo, Joe Russo)

(Ave, Caesar!, režie: Ethan Coen, Joel Coen)


Hollywoodská bohyně si v loňském roce znovu zahrála superagentku Black Widow v pokračování marvelovské série Captain America: Občanská válka a vedle Chrise Evanse a Roberta Downey Jr. byla jednoznačně jednou z největších hvězd filmu.

Bývalá špiónka KGB Nataša Romanová se po boku Iron Mana zapojí do nevídané války superhrdinů, která se rozpoutá kvůli vládnímu dohledu nad akcemi Avengers.¨

V mysteriózní komedii Ave, Cesar zvtárnila slavnou akvabelu DeeAnnu Moran, která řeší choulostivý osobní problém, péči o nemanželské dítě.

2. místo – Natalie Portman

(Jane Got a Gun, režie: Gavin O'Connor)

(Jackie, režie: Pablo Larrain)

(Planetárium, režie: Rebecca Zlotowski)


Izraelská herečka Natalie Portman je ve filmovém světě velmi zajímavou osobností. Na place podává dechberoucí výkony, bez nejmenší chybičky, přesto sama otevřeně přiznává své pochybnosti o herecké profesi.

Miluje matematiku, vědu, literaturu a jazyky, a jak sama prohlásila: „raději budu chytrá než filmová hvězda“ . No, už tímhle výrokem si získala naše sympatie.

Ve westernu Jane Got a Gun si zahrála manželku nejhoršího zloducha ve městě Billa. Ten se však obrátí proti vlastnímu gangu, a když se vrátí domů těžce zraněn, zkušená pistolnice ví, že má pořádný problém. 


Životopisné drama Jackie zavádí diváky do bílého domu a nabízí pohled na atentát na ikonického amerického prezidenta Kennedyho očima jeho manželky. Obdivovaná první dáma se musí vyrovnat s osobní ztrátou, ale přesto zůstat silnou oporou dětem i celému národu.

V dramatu Planetárium Portman a její sestra provádí veřejné spiritualistické seance. Tajemné dýchánky upoutají pozornost vlivného filmového producenta, který chce s dívkami natočit vůbec první duchařský film.

Za nás zcela jednoznačně nejvíce sexy role a to hlavně díky lechtivé scéné, ve které odhalila své pozadí během nudistického opalování.

1. místo – Willa Holland

( Pacific Standar Time, režie: Ben Cummings)

(Arrow, režie: David Nutter, David Barrett)


26-letá americká herečka Willa Holland Vám nejspíš nebude moc známá, ale vězte, že ve Státech se těší obrovské popularitě.

Natočila sice jen pár filmových rolí, ale do hledáčku veřejnosti a médií jí vystřelil úspěšný televizní seriál Arrow.

V minulém roce ale Holland rozšířila i svou filmografii, v mysteriózním thrilleru Pacific Standard Time nás coby krásná Veronica zavede do zvráceného protředí hollywoodských kopců.

Film sice nesklidil velký divácký úspěch, ale Willa si žhavými scénami v plavkách vybojovala alespoň první místo v našem řebříčku. Gratulujeme.  

TOPlist
-7